Stubičke toplice bazeni
| Članek je bil prebran 2,473 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Stubičke toplice se nalaze samo 50 kilometara od Zagreba, zato su jako omiljena destinacija za odmor i uživanje za mnoge Zagrebčane, koji dolaze najčešće preko vikenda. Poznate su da imaju jako ljekovitu termalnu vodu sa ljekovitim svojstvima. Dokaz da voda izvire iz velikih dubina je i njena temperatura na samom izvoru, koja je od 43°C pa sve do 63°C. Baš ta temperatura termalne vode i njen jedinstven kemijski sastav, daju vodi jaku ljekovitost.

Stubičke Toplice

U toj vodi se možete kupati u unutarnjim bazenima ili u ljetnoj sezoni, od svibnja pa sve do rujna i u vanjskim bazenima. U svim bazenima je temperatura vode naravno regulirana i iznosi od 31°C pa do 34°C. Unutarnji bazeni su sastavljeni iz velikog zatvorenog bazena s termalnom vodom, i poluotvorenog bazena s termalnom vodom, koji nudi razne vodene atrakcije. Najzanimljivije i najpopularnije su vodene hidro masaže, vodeni slapovi i naravno vodeni topovi. Bazeni se mogu koristiti od 7 sati ujutro pa sve do 22 sati naveče. Petkom i subotom je moguče i nočno kupanje sve do 24 sata. U sklopu unutarnjih bazena je i ordinacija za fizikalnu medicinu, odma pored bazena je i wellness centar sa bogatom ponudom fizijatrijskih usluga i raznih wellness opuštajučih programa. Pored su još i teretana i finska sauna.

U ljetnim danima, sve od svibnja pa dok još ima sunca u rujnu možete se kupati i uživati u vanjskim bazenima u kompleksu Stubičkih toplica. Vanjski kompleks bazena je sastavljen iz 7 bazena sa termalnom vodom i svaki bazen ima reguliranu temperaturu vode, koja iznosi od 28°C pa sve do 34°C. Bazeni su otvoreni sve dane u tjednu od 7 pa do 19 sati. Vanjske bazene upotpunjuju oaze zelenila, gdje se možete opustiti i potpuno uživati u suncu i prirodi. Ni na djecu nije zaboravljeno, za njih se mogu pronači razni sadržaji za igru da se zabave uz kupanje.

© 13. 12. 2017 - Terme-Toplice.com. Oglaševanje.